Suomen IT-ratkaisut Oy on innovatiivinen kumppani sähköisen markkinoinnin ja internetsovellusten toteuttajana.

Eikأö ydinosaamisenne ole ohjelmistotuotannossa? Ei hätää.

Erityisalaamme kuvaavat termit React, PHP, CSS, MySQL ja (x)html. Kehittämämme ohjelmat ovat innovatiivisia, tehokkaita ja turvallisia, eikä niiden käyttäminen vaadi laitteistoinvestointeja. Tutustu tuotteisiin ja referensseihinmme. Kun kiinnostuksesi herää, ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, mitä voimme hyväksenne tehdä.

Yrityksellemme tärkeitä arvoja

  • Turvallisuus
  • Luotettavuus
  • Kotimaisuus
  • Innovatiivisuus

Suunnittelemamme toteutukset ovat aina turvallisia ja varsinkin tiedonsiirron sovelluksissa turvallisuus on tärkeimpiä prioriteettejamme.

IT-ratkaisuissa luotettavuus näyttelee suurta roolia ja meille luotettavan asiakassuhteen ja luotettavien sovellusten toteutus onkin ylpeyden aihe.

Suomen IT-ratkaisut Oy on ennen kaikkea suomalainen yritys. Kaikki ohjelmamme ovat Suomessa tehtyjä ja ne toimivat omilla palvelimilla suomalaisissa palvelinsaleissa.

Innovatiivisuutemme avulla pyrimme löytämään ratkaisuja yritysten arkipäiväisiin ongelmiin luomalla räätälöityjä ja toimivia toteutuksia. Me näemme ongelmat ennemminkin haasteena!

Suosituksia

Meillä myynnin ja markkinoinnin seuranta oli aiemmin vähän retuperällä ja mentiin "‌mutu tuntumalla"‌. Suomen IT-Ratkaisujen Viestisuoran ja CRM:n ansiosta markkinointi ja myyntityö on helpottunut, seuranta on parantunut ja mikä parasta,
Mika Mattila Yrittäjä, HRSuunti Oy www.hrsuunti.fi/
Aloitimme tiiviin kehitystyön Suomen IT-ratkaisun kanssa vuonna 2010. Olemme kehittäneet oman järjestelmämme ympärille lukuisia sähköisiä liiketoimintaratkaisuja, jotka ovat vapauttaneet toimintamme ajasta ja paikasta riippumattomaksi.
Raine Kuusisto Toimitusjohtaja, Amitec Oy www.amitec.fi

© Suomen IT-ratkaisut Oy 2021