Amitec_150_105

Amitec Oy

Amitec Oy on vuonna 1984 perustettu teollisuuden monialaosaaja. Amitec Oy valitsi Suomen IT-Ratkaisut Oy:n toteuttamaan extranet-sivuston.

Perustetun sivuston tarkoitus on tuoda lisäarvoa Amitec Oy:n asiakkaille kokoamalla projekteihin liittyvät keskustelut, henkilöt, dokumentit ja lupa-asiat yhden käyttöliittymän alle.

www.amitec.fi

Westlog_150_105

Westlog Oy

Westlog Oy on Raisiolainen logistiikka- ja toimistopalveluihin keskittynyt yritys. Suomen IT-Ratkaisut Oy toimitti Westlog Oy:lle informaatiotaulujärjestelmän.

Järjestelmä koostuu kolmesta itsenäisestä informaatiotaulusta, joiden tarkoitus on parantaa tiedon kulkua sekä esittää reaaliaikaista tietoa varasto- ja keräilytilanteesta.

www.westlog.fi

AD_lux_150_105

AD-Lux Oy

AD-Lux Oy on kaksikymppinen turkulainen yhtiö, joka on erikoistunut täyden spektrin päivänvaloon. Yritys tarjoaa asiakkailleen myös valaistussuunnittelua. AD-Lux Oy käyttää Viestisuoraa jälleenmyyjä- ja asiakasviestinnässään.

www.adlux.fi

Rdvelho_150_105

RD Velho Oy

RD Velho Oy on mekaniikka-ja pakkaussuunnittelun asiantuntijayritys. He valitsivat Suomen it-ratkaisut Oy:n tiedonsiirtosovelluksen auttamaan suurehkojen 3D-suunnittelutiedostojen liikuttelua asiakkaille ja sidosryhmille.

www.rdvelho.com

Kididea_150_105

KIDidea Oy

KIDidea myy lastenvaatteista Kyrön myymälässä sekä verkkokaupassa osoitteessa www.kididea.fi. Yritys käyttää Viestisuoraa asiakasviestinnässään.

www.kididea.fi

LSKKY_150_105

Lounais-Suomen Koulutuskuntayhtymä

Lounais-Suomen Koulutuskuntayhtymä valitsi Viestisuora -ohjelman markkinointityökalukseen tehostaakseen ulkoista viestintäänsä.

www.lskky.fi

Kymppiservice_150_105

Kymppi Service Oy

Kymppi Service Oy on vuonna 2011 perustettu, voimakkaasti kasvava henkilöstövuokrausyritys. Kymppi Service Oy:lle toteutimme Intranet- / Extranet-ohjelmistot. Lisäksi Kymppi Service Oy käyttää viestinnässään Viestisuoraa.

www.kymppiservice.fi

HRSuunti_150_105

HRSuunti Oy

HRSuunti Oy:n työvuorosuunnitteluohjelmistoilla työvuorojen hallinta esimerkiksi hotelleissa, ravintoloissa ja päiväkodeissa tehostuu merkittävästi. HRSuunti Oy käyttää Viestisuora-, Kyselyt- ja CRM -ohjelmistojamme.

www.hrsuunti.fi

© Suomen IT-ratkaisut Oy 2021