Viestisuora on ohjelma, jolla voi helposti lähettää näyttäviä uutiskirjeitä, tiedotteita tai sidosryhmäviestejä. Ohjelma ei ole tarkoitettu kohdentamattomaan roskapostitukseen.

Lähetettyjä viestejä pystytään seuraamaan ja näkemään, ketkä vastaanottajista ovat viestin avanneet ja onko vastaanottaja klikannut viestissä mahdollisesti olevia linkkejä.

Sähköposti on hyvä viestintäväline ja tehokas markkinoinnin työkalu. Sähköpostiviestien lähettäminen ilman vastaanottajan lupaa ei ole kuitenkaan järkevää. Sen vuoksi Viestisuoralla ei saa käyttää ostettuja osoitteistoja.

Viestisuoralla voi tehdä sähköpostiviestien lisäksi www-sivuja. Tästä on hyötyä erityisesti silloin jos yrityksen omille www-sivuille on hankala lisätä sisältöä.

Käyttöesimerkki

Yritys on lanseeraamassa uuden tuotteen ja haluaisi kertoa siitä asiakkailleen. Viestisuoralla tehdään ensin internetsivu, jossa tuote kuvataan mahdollisimman tarkkaan. Internetsivulla voi olla esimerkiksi kuvia tuotteesta, asennusohjeita jne.

Kun internetsivu on valmis tehdään sähköpostiviesti, jossa tuote kuvataan lyhyesti. Viestiin laitetaan linkki, missä kehoitetaan kiinnostuneita asiakkaita lukemaan lisää. Jos asiakas klikkaa linkkiä hänelle aukeaa samalla visuaalisella ulkoasulla koostettu internetsivu, jossa tuote kuvataan tarkasti.

Yrityksessä nähdään, ketkä sähköpostiviestin vastaanottajista ovat klikanneet lisätietoja -linkkiä. Tässä vaiheessa on selvää, että kyseiset henkilöt ovat tuotteesta kiinnostuneita.

Kiinnostuitko? Kysy lisää numerosta 045 114 1138 tai ota yhteyttä

© Suomen IT-ratkaisut Oy 2021