Suomen IT-Ratkaisut Oy

 

HRSuunti Net - Viestipalvelu

                 HRSuuntiPallo.png

HRSuunti Net / HRMobin esihenkilötoiminnot - UUTTA

HRSuunti Net selainsuunnittelu on päivitetty uuteen versioon. Uusina toimintoina on mm. Viestipalvelu, jolla on mahdollista lähettää työntekijöille tiedotteita sähköpostitse ja tekstiviestein (sms). Viestipalvelu löytyy Työkalut -valikosta.

 Viestipalvelu.JPG

Viestipalvelun sähköpostiviestejä voi lähettää rajattomasti ja tietysti ilmaiseksi. Tekstiviestipalvelua voi kokeilla ilmaiseksi seuraavin rajoituksin: Voit lähettää viestin max 5:lle vastaanottajalle kerralla. Lisäksi yritykselläsi on päivittäinen tekstiviestisaldo, joka on 20 kappaletta. Jos haluat rajattoman tekstiviestipalvelun käyttöösi, ota yhteyttä: myynti@hrsuunti.fi

 

Tarvepohjaan myynnit

Voit nyt määritellä tavoitemyynnit vuoropohjille, josta saat ne kopioitua uusille vuorolistoille. Ota vuoropohjanäkymässä tehot näkyviin Näytä-valikosta ja syötä päiväkohtaiset tavoitemyynnit sivun alalaidassa:

 TarvepohjanTavoitemyynnit.JPG

 

Uuden selainsuunnittelun ja HRMobin toimintoihin pääset tutustumaan tarkemmin ohjeistamme: esihenkilötoimintojen uudet piirteet ja työntekijätoimintojen ohjeestamme  sekä myös HRMobi esittelyvideosta, joka on katsottavissa videolinkistämme: HRMobi esittelyvideo. HRMobin käyttöön on mahdollisuus tutustua myös ohjevideoiden avulla.


Ystävällisin terveisin,

HRSuunti tuki
Puh. 020 769 4260 | myynti@hrsuunti.fi | www.hrsuunti.fi
 

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!

Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.