Suomen IT-Ratkaisut Oy

 

HRSuunti Net - päiväsuunnittelu

                 HRSuuntiPallo.png

HRSuunti Net / HRMobin esihenkilötoiminnot - UUTTA

HRSuunti Net -selainsuunnittelu on päivitetty uuteen versioon. Uusina ominaisuuksina on mm. päivän sisäinen tehtäväsuunnittelu. Työvuorolle on mahdollista nyt määritellä useita tehtäviä. Vuoron tehtävät on mahdollista määritellä normaalissa vuoron lisätiedot -ikkunassa, mutta kätevimmin päiväsuunnittelu onnistuu vuorosuunnittelun 1 päivän näkymässä:
Työntekijä näkee päivän tehtävät suoraan HRMobi -työntekijäliittymästään.

Paivasuunnittelu.JPG

 

Tehokkaampi monivalinta vuorolistalla

Tiesitkö, että pitämällä Ctrl-näppäintä (Applen laitteissa Cmd) pohjassa vuorolistalla, voit valita useita vuoroja klikkaamalla niitä. Tämän jälkeen voit hiiren oikealla painikkeella aukeavasta valikosta esim. poistaa tai kopioida kaikki valitut vuorot kerralla.

Nyt monen vuoron valinta on entistä nopeampaa, sillä voit myös hiiren vasenta nappia pohjassa pitämällä piirtää suorakulmion, jonka alueelle osuvat vuorot tulevat valituiksi.

 Monivalinta.JPG

 

Työntekijän liitetiedostot

Työnkijöille on nyt mahdollista lisätä liitetiedostoja Työntekijät -ikkunan Palkkaus -välilhedellä Lisätiedot -kohdassa:
Tällaisia työntekijäkohtaisia liitetiedostoja voivat olla esim. hygieniapassi ja työlupa.

Lisatiedot.jpeg

 

Liitetiedostot voivat olla .PDF ja .JPG muodossa:

Liitetiedostot.jpeg

 

Muita muutoksia

* Kun klikkaat vuorolistalla päivämäärää hiiren oikealla painikkeella ja valitset "Vaihda tarvepohja ajalle ...", voit syöttää vapaasti aikavälin jolle tarve vaihdetaan. Ennen vaihto onnistui vain tasaviikoin.

* Kun klikkaat ylhäältä Vuorolista-valikosta "Muuta työntekijöiden järjestystä", aukeavassa järjestelytyökalussa voit nyt myös poistaa työntekijöitä listalta.

* Etusivun Vuorolistat-listalla samalle ajalle osuvat listat järjestetään toissijaisesti osaston nimen perusteella.

 

Uuden selainsuunnittelun ja HRMobin toimintoihin pääset tutustumaan tarkemmin ohjeistamme: esihenkilötoimintojen uudet piirteet ja työntekijätoimintojen ohjeestamme  sekä myös HRMobi esittelyvideosta, joka on katsottavissa videolinkistämme: HRMobi esittelyvideo. HRMobin käyttöön on mahdollisuus tutustua myös ohjevideoiden avulla.


Ystävällisin terveisin,

HRSuunti tuki
Puh. 020 769 4260 | myynti@hrsuunti.fi | www.hrsuunti.fi
 

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!

Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.