Suomen IT-Ratkaisut Oy

 

HRSuunti Net - UUTTA
Sääennuste vuorolistalle

                 HRSuuntiPallo.png

HRSuunti Net / HRMobin esihenkilötoiminnot - UUTTA

HRSuunti Net selainsuunnittelu on päivitetty uuteen versioon. Uusina toimintoina on mm. sääennuste tuleville 10 päivälle näkyviin suoraan vuorolistalle. Sääennustetta on meiltä toivoneet asiakkaat, joille säätila voi vaikuttaa oleellisesti tarvittavaan työmäärään (esim. kesäravintolat / terassit / tunturiravintolat ym.). Vuorolistalla voit ise määritellä paikkakunnan, jonka listaa teet. Sääennusteen saa halutessaan näkyviin ohjelman Näytä -välikosta.
Sääennusteen ohjelmaan toimittaa Ilmatieteenlaitos.

 Saaennuste.JPG

Vuorolistalle saadaan nyt näkyviin työntekijöiden muiden osastojen / listojen työvuorot Näytä valikon "Muiden listojen vuorot" -toiminnolla. Toiselle listalle kuuluvat vuorot tunnistaa raidallisesta taustasta.

MuidenListojenVuorot.JPG

Tarkemmat tiedot päivitysten uusista ominaisuuksista löytyvät Päivitystiedotteesta, joka avautuu myös uuden ohjelmaversion indikattorista (punainen pallo näytön oikeassa ylänurkassa).

Paivitystiedot.JPG


Uuden selainsuunnittelun ja HRMobin toimintoihin pääset tutustumaan tarkemmin ohjeistamme: esihenkilötoimintojen ohje ja työntekijätoimintojen ohjeestamme  sekä myös HRMobi esittelyvideosta, joka on katsottavissa videolinkistämme: HRMobi esittelyvideo. HRMobin käyttöön on mahdollisuus tutustua myös ohjevideoiden avulla.


Ystävällisin terveisin,

HRSuunti tuki
Puh. 020 769 4260 | myynti@hrsuunti.fi | www.hrsuunti.fi
 

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!

Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.