Suomen IT-Ratkaisut Oy

 

HRSuunti Net - autonominen suunnittelu

                 HRSuuntiPallo.png

HRSuunti Net ohjelmassa on autonominen suunnittelu mahdollista

Autonominen työvuorosuunnittelu tarkoittaa sitä, että työntekijät suunnittelevat työvuorot yhdessä sovittujen pelisääntöjen ja reunaehtojen puitteissa joko osittain tai kokonaan itsenäisesti. Toimintamalli on käytössä lähinnä sosiaalialan ja terveyspalvelualan yrityksissä, mutta HRSuunti ei mitenkään rajoita ominaisuuden käyttöä muillakaan tesseillä. Ohjelma mahdollistaa myös sen, että vain osa työntekijöistä (esim. esihenkilöt ja/tai vakituiset) on autonomisen suunnittelun piirissä ja muut normaalissa suunnittelussa.

Autonomisen suunnitteluvaiheen jälkeen esihenkilö näkee suunnitelmat järjestelmässä, tarkistaa ne ristiriitaisuuksien varalta, sekä varmistaa, että ne ovat työehtosopimusten ja paikallisten sopimusten mukaisia. Jos ristiriitaisuuksia löytyy, käy hän neuvottelukierrokset työntekijöiden kanssa ennen listojen hyväksyntää ja julkaisua.

 AutonominenTyövuorosuunnittelu.JPG

Lisätietoa autonomisesta suunnittelusta löytyy tästä.

Autonominen suunnittelu on erikseen ostettava lisäominaisuus, jonka avulla työntekijät voivat itsenäisesti suunnitella vuoronsa esihenkilön määrittelemien vaihtoehtojen perusteella. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä HRSuunti myyntiin: myynti@hrsuunti.fi


Ystävällisin terveisin,

HRSuunti tuki
Puh. 020 769 4260 | tuki@hrsuunti.fi | www.hrsuunti.fi
 

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!

Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.