Suomen IT-Ratkaisut Oy
https://suomenitratkaisut.fi/apps/viestisuora/ohjaus.php?a=fZNZpcuuhGCjHpNb1R5k&l=8TPnTzD6uQFC1XKS6Cdm&y=m9dhynaujhwekuuz1asi&v=c25101742cyy8amn649p&nro=9

HRSuunti kalenteripäivitys

                        Halloween.jpg    

Hei

HRSuunti Net -ohjelmisto on päivitetty versioon 7.1. Päivityksen mukana lisätty vuoden 2018 kalenterimerkinnät (arkipyhät, pyhät, aattopäivät) loppiaiseen 2019 asti eri työehtosopimusten mukaisesti.

Päivityksessä myös muutettu vuosivapaapäivä laskennan aloituspäivän toiminta. Mikäli VVP -laskennan aloituspäivä on määritelty, ei työsuhteen alun karenssiaika ole käytössä, vaan laskenta aloitetaan suoraan määritellystä aloituspäivästä.

Päivityksen mukana asiakkaiden käytettävissä on nyt kokonaan uusittu ruokataukojen käsittelyn toiminnallisuus. Ruokatauot määritellään käyttöön ohjelman perusasetuksissa. Osastot –ikkunassa voidaan määritellä osastokohtaisesti onko osastolla ruokatauko käytössä oletuksena vai ei ja samoin osastoittain voidaan määritellä ruokatauon oletuspituus. Ruokatauot on oletusarvoista riippumatta mahdollista määritellä myös vuorokohtaisesti ja myös ruokatauon pituus on mahdollista määritellä vuorokohtaisesti. Syöttölyhenne kodeille voidaan lisäksi määritellä ruokataukojen pituudet valmiiksi lyhenteillä käytettäviksi. Lisää käsittelystä luettavissa tästä tai linkistä http://www.hrsuunti.fi/Ohjeet/Pikaohjeet/RuokataukoPikaohje.pdf


Autamme mielellämme mahdollisten kysymysten kanssa.


Ystävällisin terveisin,

HRSuunti tuki
Puh. 020 769 4260 | tuki@hrsuunti.fi | www.hrsuunti.fi
 

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!

Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.