Suomen IT-Ratkaisut Oy

 

HRSuunti Net - Uusi laitteistoriippumaton työvuorosuunnittelu

                 HRSuuntiPallo.png

Tutustumistarjous - nyt 2 kk ilmainen testikäyttöaika

HRMobin esimiestoimintojen puolelle on valmistunut uusi ja moderni selainkäyttöinen HRSuunti Net työvuorosuunnittelu. Uutta ohjelmassa on mm. tarvemalleihin perustuva suunnittelutyökalu ja se toimii suoraan selaimessa, tableteissa ja mobiilisti.

 

HRSuunti Net mainoskuva.jpg

HRMobi sisältää esimiestoimintojen lisäksi myös kätevän mobiilipohjainen työntekijäliittymän.

HRMobi työntekijäliittymä on suunniteltu erityisesti älypuhelimille, mutta ohjelmaa voi tietysti käyttää myös tableteilla ja tietokoneilla käyttöjärjestelmästä ja selaimesta riippumatta. HRMobi on "älylinkki" työnantajan ja työntekijän välillä. Tiedonkulku paranee ja nopeutuu, kun työvuorot, toiveet, toteumat ym. tiedot siirtyvät saumattomasti ja reaaliajassa työnantajalta henkilökunnalle ja toisinpäin.


HRMobin toimintoihin pääset tutustumaan ohjeistamme: Esimiestoimintojen ohje ja Työntekijätoimintojen ohjeestamme  sekä myös HRMobi esittelyvideosta, joka on katsottavissa videolinkistämme: HRMobi esittelyvideo


Testikäytön tarjous on voimassa 30.09.2021 asti, joten toimi heti!
Ota meihin yhteyttä, niin teemme tarjouksen.


Ystävällisin terveisin,

HRSuunti myynti
Puh. 020 769 4260 | myynti@hrsuunti.fi | www.hrsuunti.fi
 

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!

Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.