Suomen IT-Ratkaisut Oy

HRSuunti uusia toimintoja

                            aurinko.jpg

Hei

HRSuunti Net -ohjelmisto kehittyy koko ajan asiakastarpeiden mukaisesti eteenpäin. Ohjelmiston uusista piirteistä voi lukea lisää HRSuunti Uudet piirteet listauksesta. Uudet piirteet ovat luettavissa myös käyttöohjeistamme sekä osoitteessa: http://www.hrsuunti.fi/Ohjeet/HRSuuntiNetUudetPiirteet.pdf 

HRSuunti -ohjelman uusi tuntipankkitoiminto on nyt päivitettävissä asiakkaidemme käyttöön. Aiemmin tuntipankkimme tuntiseuranta oli sidoksissa työntekijän kotiosastoon, nyt uuden tuntipankin myötä tuntisaldot kulkevat työntekijän mukana osastovaihdoista riippumatta.
Suosittelemme uuden tuntipankin käyttöönottoa kaikille ja erityisesti niille yrityksille, joissa työskennellään eri osastoilla / työpisteillä. Lue lisää uudesta tuntipankistamme tästä tai osoitteesta: 
http://www.hrsuunti.fi/Ohjeet/Pikaohjeet/HRSuuntiUusituntipankkiPikaohje.pdf


HRMobi asiakkaidemme avuksi olemme lisänneet tehtäväpalkin pikavalintoihin oman painikkeen vuorolistan nettiin julkaisua varten. Vuorolistan julkaisu nettiin käy nyt helposti ja nopeasti pikavalinnalla Vuorolistan julkaisu nettiin.jpg

Vuorolistan julkaisunettiin.jpg


HRSuunnin kellokortti HRKello on kokonaan uudistunut ja toimii nyt entistäkin paremmin eri laitteilla. Lue lisää uudistuneeta HRKellosta tästä tai osoitteesta:
http://www.hrsuunti.fi/Ohjeet/Pikaohjeet/HRKelloPikaohje.pdf

Kellokortti.png

Autamme mielellämme mahdollisten kysymysten kanssa.


Ystävällisin terveisin,

HRSuunti tuki
Puh. 020 769 4260 | tuki@hrsuunti.fi | www.hrsuunti.fi
 

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!

Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.