Suomen IT-Ratkaisut Oy

HRSuunti ohjelmiston koulutukset

                            HRSuuntiPallo.png

Hyvä asiakkaamme, 


Onko yrityksenne listasuunnittelija vaihtunut? Onko ohjelmistomme käyttökoulutus periytynyt seuraavalle vain pienen briiffin perusteella? Mikäli koette tarvetta ohjelmiston käytön kertaus- tai jatkokoulutukseen, teemme koulutuksia asiakkaille myös etäyhteyksillä. Koulutuksissa käymme yhdessä läpi HRSuunnin perustoimintoja mm. osastojen luomista, tuntipankin toimintaa sekä esimerkiksi työntekijätietojen täyttämistä ja työsuhteiden uusimista ohjelmistossa. Koulutus suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan tarpeet huomioiden.
Koulutuksen hinta on 95 € / h + alv, koulutukseen on hyvä varata aikaa yleensä noin 1-2h.


UUTTA 2022

HRMobin esimiestoimintojen puolelle on valmistunut uusi ja moderni selainkäyttöinen HRSuunti Net työvuorosuunnittelu. Uutta ohjelmassa on mm. Työvuorosuunnittelun mahdollisuus päivä, viikko sekä perinteisellä kolmen viikon näkymällä. Uutta myös selainpohjaisen listasuunnittelun tarvemalleihin perustuva suunnittelutyökalu. HRMobin selainpohjainen listasuunnittelu toimii suoraan selaimessa, tableteissa ja mobiilisti. 

HRMobi asiakkaillemme selainpohjainen listasuunnittelu aktivoitavissa käyttöön heti halutessanne. Ohjelmassa on paljon uusia ominaisuuksia ja niiden hyödyntämien on avainasemassa tehokkaaseen työvuorosuunnitteluun.
Koulutuksen hinta on vain 95,00 € ja siihen on hyvä varata aikaa 60 min. Koulutus tapahtuu etänä. Tilaa koulutus ja HRMobi osoitteesta tuki@hrsuunti.fi


HRSuunti Net mainoskuva.jpg


HRSuunti ohjelmisto kasvaa ja kehittyy koko ajan. Haluammekin tarjota asiakkaillemme luotettavan ohjelmiston, jonka avulla esimiehelle jää enemmän aikaa myös muiden tehtävien tekemiseen. Ohjelmistomme avulla esimies saa helposti ja luotettavasti apua oman yksikkönsä tehokkaaseen työvuorojen suunnitteluun. Olemmekin mielellämme apuna ohjelmistoon liittyvissä kysymyksissä. 

Autamme mielellämme mahdollisten kysymysten kanssa!

Tukipalvelumme on avoinna aina arkisin klo 8-16 
puh: 020 769 4260
email: tuki@hrsuunti.fi

P.s. Mikäli et jostain syystä tavoita meitä puhelimitse, voit jättää soittopyynnön myös meille sähköpostilla.


Ystävällisin terveisin,

HRSuunti tuki
Puh. 020 769 4260 | tuki@hrsuunti.fi | www.hrsuunti.fi


Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme 
Facebook-logo.png

HRSuunti löytyy nyt myös Instagramista        
Instagram_logo_2016.svg.png                                                          


 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.