Suomen IT-Ratkaisut Oy

HRSuunti uusittu lomasuunnittelu

                            aurinko.jpg

Hei,

HRSuunnin Lomasuunnittelu -toimintoja on uusittu aiempaa selkeämmiksi. Työntekijät -ikkunan Lomat -välilehti on saanut entistä yksinkertaisemman ja havainnollisemman ulkoasun. Nyt lomapäivien saldot on nähtävissä lomavuosittain suoraan yhdeltä näytöltä. Myös loma-ansainnan syöttö on tehty aiempaa selkeämmäksi

LomaAnsainta.JPG

Uusitun lomasuunnittelun pikaohjeen pääset lukemaan helposti tästä. Ohje löytyy myös osoitteesta: https://www.hrsuunti.fi/Ohjeet/Pikaohjeet/HRSuuntiLomasuunnitteluPikaohje.pdf

Lomat -välilehden ulkoasua selkeytettiin asiakastoiveiden ja tukeen tulleiden kysymysten perusteella. Aiempi näkymä oli osin epäselvä ja aiheutti helposti loma-ansainan syöttöä väärille lomavuosille. Tästä taas aiheutui vääristymää lomasaldoihin.

Mikäli jonkin työntekijän lomasaldo ei ole oikein, on helpoin tapa korjata tilanne seuraavasti:
Kirjaa viimeisimmän (päättyneen) loman ansaintavuoden saldo ja aiemmalta lomavuodelta jääneet pitämättömät päivät yhteensä ansainnaksi ja merkitse Unohda vanhat –valinta. Näin ohjelma unohtaa vanhat mahdollisesti puutteelliset merkinnät vääristämästä lomalaskentaa. Ohjeessa tarkemmin.


Autamme mielellämme mahdollisten kysymysten kanssa.

HRSuunnin väki toivottaa samalla kaikille asiakkaillemme aurinkoista kesän odotusta!


Ystävällisin terveisin,

HRSuunti tuki
Puh. 020 769 4260 | tuki@hrsuunti.fi | www.hrsuunti.fi
 

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!

Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.