Suomen IT-Ratkaisut Oy

HRSuunti - poissaolot vuorolistalla

                                                HRSuuntiPallo.png

Hyvä asiakkaamme, 

Pidemmät poissaolot voi syöttää ohjelmaan Poissaolot –välilehdellä. Tieto poissaolon kestosta syötetään suoraan työntekijäkortissa kyseisen poissaolon koodia käyttäen
(esim. S4 = ennakkoon tiedossa oleva sairasloma, LOM = lomautus tai AV = asevelvollisuus)

                               
Poissaolo 3.jpg

HUOM! Mikäli käytät jo HRSuunti Net selainsuunnittelua, onnistuu poissaolojen suunnittelu suoraan lomasuunnittelu –toiminnolla.

Mikäli poissaoloajan vuorolistaa ei ole vielä suunniteltu, tuo ohjelma automaattisesti poissaolot vuorolistalle uutta listajaksoa suunniteltaessa. Mikäli kyseinen listajakso on jo luotuna, tulee merkinnät tuoda listalle jälkikäteen kuten esim. lomasuunnittelun VL merkinnät:

Poissaolo2.jpg


Työntekijän poissaolon kestäessä pidempään voi henkilön merkitä myös "Lepäämässä" tilaan työntekijän henkilötiedoissa. Lepäämässä olessaan työntekijä ei tule enää mukaan uusille luotaville työvuorolistoille, mutta hänen työsuhteensa on voimassa ja hän on mukana lisenssimäärälaskennassa. 

Lepäämässä_Lopettanut.jpg

Työntekijän voi merkitä myös poissaolonsa ajalle lopettaneeksi, esim. äitiyslomalla, jolloin poissaolo voi venyä kestoltaan yli vuodenkin mittaiseksi. Lopettaneeksi merkittyä työntekijää ei lasketa mukaan lisenssilaskentaan, jolloin paikka vapautuu esim. äitiyslomasijaiselle. 
Työntekijän palatessa takaisin työhön voi hänet palauttaa lopettaneista takaisin aktiiviseksi tai vaihtoehtoisesti kopioida lopettaneista uuteen työsuhteeseen, mikäli uusi työsuhde on esim. pienemmällä työajalla.

Kopioi uudelle työsuhteelle.jpg

Autamme mielellämme mahdollisten kysymysten kanssa!


Ystävällisin terveisin,
HRSuunti Oy

Tukipalvelumme on avoinna aina arkisin klo 8-16 
puh: 020 769 4260
email: tuki@hrsuunti.fi

P.s. Mikäli et jostain syystä tavoita meitä puhelimitse, voit jättää soittopyynnön myös meille  sähköpostilla tai www.hrsuunti.fi

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme. 
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!


Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.