Suomen IT-Ratkaisut Oy

HRSuunti Net palvelimen päivitys

                            Huoltomies.jpg

Hei HRSuunti Net käyttäjä

Olemme päivittämässä vanhimman HRSuunti palvelimen uuteen käyttöjärjestelmäversioon ja samalla vaihtuu palvelinhotelli. Vaihto tehdään lähinnä tietoturvasyistä, eli vanhin HRSuunti palvelin on jo yli 10 vuotta vanha ja se on välttämätöntä päivittää. Samalla palvelinympäristö päivittyy modernimmaksi kun palvelin siirretään Euronic Oy:n palvelinhotelliin, jossa nykyisin sijaitsee jo kaikki muut HRSuunti palvelimet.

Teidän asiakkaidemme kannalta HRSuunti ohjelmat toimivat kuten ennenkin, mutta kirjautumislinkin muutoksen vuoksi selaimien mahdolliset itse tallennetut pikalinkit lakkaavat toimimasta.

HRSuunti ohjelmaan kirjautuminen onnistuu hrsuunti.fi sivun oikeasta ylänurkasta omalla yritysnumerolla, kuten aiemminkin. Samoin HRMobi ohjelmaan kirjautuminen toimii samalla yritysnumerolla osoitteessa hrmobi.fi

Omaan selaimeen tallennetut pikalinkit on toki mahdollista tallentaa uudelleen. Vanhojen pikalinkkien toimimattomuus johtuu siitä, että palvelimen nimi muuttuu, eli aiempi vanha palvelin on nimellä RD1 ja uusi palvelin on RD3.

Kaikkien RD1 asiakkaiden siirto uudelle RD3 palvelimelle tapahtuu keskiviikkona 8.3 klo 18-24. Tänä aikana HRSuunti ja HRMobi ohjelmat ovat pois käytöstä!
Pahoittelemme huoltotöistä teille mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

HRSuunti –ohjelmaan kirjautuminen tapahtuu yritysnumerolla osoitteessa www.hrsuunti.fi
Yritysnumero.jpg

HUOM! Mikäli yritysnumero ei ole tiedossanne, saatte yrityksenne oman numeron HRSuunnin tukipalvelusta sähköpostitse osoitteesta: tuki@hrsuunti.fi

Välitäthän tiedon myös muille HRSuunti Net käyttäjille yrityksenne sisällä.


Ystävällisin terveisin,

HRSuunti tuki
Puh. 020 769 4260 | tuki@hrsuunti.fi | www.hrsuunti.fi
 

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!

Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.