Suomen IT-Ratkaisut Oy

HRSuunti - Lopettaneiden työsuhteiden merkintä

                                                HRSuuntiPallo.png

Hyvä asiakkaamme, 

Olemme huomanneet HRSuunnin tukipalvelussa, että päättyneiden työsuhteiden merkintä lopettaneiksi jää usein tekemättä HRSuunnin työntekijätiedoissa.

Työsuhteiden hallinta ja ylläpito on HRSuunti ohjelman toiminnan kannalta tärkeä osa toimintoja. Työsuhteen päätyttyä tulee työntekijä merkitä Lopettaneeksi. Lopettaneita työsuhteita ei enää lasketa lisenssimäärään mukaan.

Lopettanut - merkintä tulee myös tehdä työsuhteiden ketjuttamisen yhteydessä päättyneeseen profiiliin.

Päättyvän työsuhteen voi merkitä lopettaneeksi kun päättyvän työsuhteen päivämäärä on ohitettu. Päättynyt, lopettaneeksi merkitty työsuhde tulee merkittyjen toteumien mukaan myös palkkaraportille, mikäli palkkajaksolla on tehtyjä työtunteja. Palkkaraportilla työsuhteessa on tuolloin merkintä ”Lopettanut”.

Mikäli lopputili maksetaan eri rytmissä muiden työntekijöiden kanssa kannattaa työntekijälle lopettamisen yhteydessä laittaa myös valinta "Ei palkkaa". Tällöin lopettanut ja lopputilin jo saanut työntekijä ei nouse uudelleen normaalin palkka-ajon mukana.

Tärkeää: Työsuhteiden ketjuttamisessa tärkeää onkin aina luoda uusi työsuhde työsopimuksen muuttuessa. Vanhoja aiemmin käytettyjä profiileita ei enää oteta uudelleen käyttöön, vaan aina luodaan uusi työsuhde myös ohjelman tietoihin uuden tehdyn työsopimuksen myötä.

Uuden työsuhteen ketjuttamisen luomisesta on luettavissa lisää ohjeestamme, uusi työsuhde tai osoitteesta: https://www.hrsuunti.fi/Ohjeet/Pikaohjeet/HRSuuntiUusityosuhdePikaohje.pdf
olemme mielellämme apunanne myös HRSuunnin tukipalvelusta tarvittaessa.

Huom! Päättyvistä sekä esim. lopettaneista työsuhteista saa luettelon työntekijäkortin yläpalkissa olevan i -napin kautta:

infonappi12.jpg

Autamme mielellämme mahdollisten kysymysten kanssa!


Ystävällisin terveisin,
HRSuunti Oy

Tukipalvelumme on avoinna aina arkisin klo 8-16 
puh: 020 769 4260
email: tuki@hrsuunti.fi

P.s. Mikäli et jostain syystä tavoita meitä puhelimitse, voit jättää soittopyynnön myös meille  sähköpostilla tai www.hrsuunti.fi


Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme 
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!
Facebook-logo.png

HRSuunti löytyy nyt myös Instagramista                                                                  
Instagram_logo_2016.svg.png

 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.