Suomen IT-Ratkaisut Oy

 

HRSuunti Net - uusi selainpohjainen työvuorosuunnittelu

                 HRSuuntiPallo.png

Vanhoille HRMobi asiakkaille HRSuunti Net selainpohjainen työvuorosuunnittelu on ilmainen.

Otathan yhteys HRSuunti tukipalveluumme tuki@hrsuunti.fi , mikäli haluatte ottaa uuden helppokäyttöisen HRSuunti Net selainsuunnittelun käyttöönne yrityksesänne.

Uusille HRMobi asiakkaille tutustumistarjouksena HRMobiin ja HRSuunti Net selainsuunnitteluun 2 kk ilmainen testikäyttöaika.

HRMobi työntekijäliittymä on suunniteltu erityisesti älypuhelimille, ohjelmaa voi käyttää myös tableteilla ja tietokoneilla käyttöjärjestelmästä ja selaimesta riippumatta. HRMobi on "älylinkki" työnantajan ja työntekijän välillä. Tiedonkulku paranee ja nopeutuu, kun työvuorot, toiveet, toteumat ym. tiedot siirtyvät saumattomasti ja reaaliajassa työnantajalta henkilökunnalle ja toisinpäin. Työntekijän liittymään pääset tutustumaan video ohjeemme avulla linkistä HRMobi tai suoraan osoitteesta https://www.hrsuunti.fi/hrmobi-ohjevideot

HRMobin esimiestoimintojen puolelle on valmistunut uusi ja moderni selainkäyttöinen HRSuunti Net työvuorosuunnittelu, MaRa alan tarpeisiin.
Uutta ohjelmassa on mm. tarvemalleihin perustuva suunnittelutyökalu ja se toimii suoraan selaimessa, tableteissa ja mobiilisti.

 

HRSuunti Net mainoskuva.jpg

HRMobin toimintoihin pääset tutustumaan ohjeistamme: Esimiestoimintojen ohje ja työntekijätoimintojen ohjeestamme  sekä myös HRMobi esittelyvideosta, joka on katsottavissa videolinkistämme: HRMobi esittelyvideo. HRMobin käyttöön on mahdollisuus tutustua myös ohjevideoiden avulla.

HRMobin esimiestoiminnoissa listansuunnittelu on helposti tehtävissä suoraan tietokoneen selaimella ja tabletilla. Vuorojen yksittäiset muutokset onnistuvat helposti myös kännykällä. 

HRSuunti Net selainsuunnittelun käyttöönottomaksuun sisältyy ohjelman koulutus (1 t) ja sen hinta on 95 €+ alv.


Testikäytön tarjous on voimassa 31.10.2022 asti, joten toimi heti!
Ota meihin yhteyttä, niin teemme tarjouksen.


Ystävällisin terveisin,

HRSuunti myynti
Puh. 020 769 4260 | myynti@hrsuunti.fi | www.hrsuunti.fi
 

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!

Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.