Suomen IT-Ratkaisut Oy

 

HRSuunti Net - 
Ilmoitustaulu - tiedotteet helposti työntekijöille

                 HRSuuntiPallo.png

HRMobin Esimiestoiminnot - sähköinen ilmoitustaulu

HRMobin esimiestoimintojen puolella esimiehen avuksi löytyy myös Ilmoitustaulu.

Ilmoitustaulun avulla esimies saa työntekijöille helposti nähtäville esim. ohjeistusta avausrutiineihin, sulkuvuoron muistilistan tai vaikka kutsun vuosijuhliin. 

Ilmoitustaulu_uusi12.jpg

Luo uusi ilmoitus.jpg

Esimies voi merkitä ilmoitustaulun viestin tärkeäksi, jolloin viesti ilmestyy työntekijän luettavaksi heti hänen kirjautuessa HRMobiin. Ilmoitustaulun viestiin voi myös pyytää lukukuittauksen, jolloin esimies saa itselleen tiedon, ketkä ovat ilmoitustaulun viestin nähneet.

HRMobin toimintoihin pääset tutustumaan tarkemmin ohjeistamme: 
esimiestoimintojen ohje ja työntekijätoimintojen ohjeestamme  sekä myös HRMobi esittelyvideosta, joka on katsottavissa videolinkistämme: HRMobi esittelyvideo. HRMobin käyttöön on mahdollisuus tutustua myös ohjevideoiden avulla.

Huom! Tiesithän myös, että osoite www.hrmobi.fi toimii myös tietokoneella!
HRMobin esimiestoimintojen listansuunnittelu on helposti avattavissa suoraan tietokoneen selaimella ja tabletilla osoitteessa www.hrmobi.fi  
Vuorojen yksittäiset muutokset onnistuvat helposti myös mobiililaitteessa Esimiestoimintojen valikon Työvuorot ja Toteumat valintojen kautta.

 


Ystävällisin terveisin,

HRSuunti myynti
Puh. 020 769 4260 | myynti@hrsuunti.fi | www.hrsuunti.fi
 

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!

Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.