Suomen IT-Ratkaisut Oy

Työvuorolistojen julkaisu viikoittain sekä toteumaan siirto valitusta päivästä alkaen

                            HRSuuntiPallo.png

Hyvä asiakkaamme, 

MaRa ja PAM ovat sopineet mahdollisuudesta sopia marava-alalla paikallisesti työvuorolistojen julkaisemisesta esimerkiksi vain viikoksi kerrallaan myös 1.4. eteenpäin. Poikkeusmääräykset ovat voimassa 31.8.2021 asti.
Lisätiedot MaRa ry:n sivuilta www.mara.fi

Tiesithän, että HRSuunti tukee MaRa:n ja PAM sopimaa poikkeuksellista työvuorolistojen julkaisua. Vuorolistan työvuorot on mahdollista julkaista työntekijöille HRMobiin viikko kerrallaan.

Vuorolistalta valitaan hiirellä aktiiviseksi päivämäärä, johon saakka vuorolista halutaan julkaista. Vuorolista julkaistaa normaalisti yläpalkin maapallo -kuvakkeesta tai valikosta Työkalut-> Vuorolista julkaisu-> Julkaise vuorolista nettiin. Listan julkaisua merkitsevä vihreä palkki muodostuu listan ylälaitaan merkiksi ajanjaksosta, jolle julkaisu on tehty.

Vuorolistanjulkaisu viikoittain 560x.jpg

Vuorolistan kopiointi toteuman pohjaksi

Viikko kerrallaan julkaistulle vuorolistalle on usein tarpeellista tehdä muutoksia vielä julkaisemattomille viikoille. Vuorolista on mahdollista kopioida toteuman puolelle myös valitusta päivästä eteenpäin. Näin toteumaa saadaan helposti päivitettyä muuttuneiden tilanteiden mukaisesti.

Näyttökuva 2020-11-09 133757 uusi.png

Autamme mielellämme mahdollisten kysymysten kanssa!


Ystävällisin terveisin,

HRSuunti tuki

Tukipalvelumme on avoinna aina arkisin klo 8-16 
puh: 020 769 4260
email: tuki@hrsuunti.fi
P.s. Mikäli et jostain syystä tavoita meitä puhelimitse, voit jättää soittopyynnön myös meille sähköpostilla. www.hrsuunti.fi

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme. 
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!


Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.