Suomen IT-Ratkaisut Oy

HRSuunti - Vuorolistan syöttölyhenne koodit

                                                HRSuuntiPallo.png

Hyvä asiakkaamme, 

Asetukset -ikkunassa voidaan määritellä vuorolistalla käytettäviä syöttölyhenne koodeja. Vuorojen alkamis- ja päättymisaikojen lisäksi syöttää koodien yhteydessä myös vuorolle informatiivista tietoa esim toimistopäivä. Syöttölyhennekoodeilla voidaan myös muuttaa työntekijän päivän työvuoron kustannusosastoa (esimerkissä Re koodilla kustannuspaikan osasto nro 9000 -> joka on luotu ohjelman perustiedoissa)
Koodit ovat HRSuunti tunnuskohtaisia, eli eri yksiköille on mahdollisuus luoda myös yksilölliset omat koodilyhenteet. Ohjelmassa on mahdollisuus luoda jopa 50 kpl omavalintaisia syöttölyhenne -koodeja.

Omat koodit.jpg


Mikäli ohjelma ei tunnista syöttämääsi koodia, niin aukeaa oheinen ikkuna, joka listaa hyväksyttävät koodit ja niiden selitteet.

Poissaolokoodit.jpg


Uudessa HRMobin esimiestoiminnon puolen listansuunnittelussa (HRSuunti Net) on mahdollisuus käyttää samoja syöttölyhenne koodeja kuin on totuttu käyttämään myös HRSuunnin puolella. Koodit on haettavissa HRSuunti Net puolelle kertaluontoisesti HRSuunnin kirjautumistunnuksen kautta:

Syöttölyhenteet.jpg


Autamme mielellämme mahdollisten kysymysten kanssa!


Ystävällisin terveisin,
HRSuunti Oy

Tukipalvelumme on avoinna aina arkisin klo 8-16 
puh: 020 769 4260
email: tuki@hrsuunti.fi

P.s. Mikäli et jostain syystä tavoita meitä puhelimitse, voit jättää soittopyynnön myös meille  sähköpostilla tai www.hrsuunti.fi

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme. 
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!


Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.