Suomen IT-Ratkaisut Oy

HRSuunti - ruokataukokäsittely

                                                HRSuuntiPallo.png

Hyvä asiakkaamme, 

HRSuunti asetukset -ikkunassa on mahdollista määritellä käyttöön ruokatauot. Ruokatauon pituus määritellään minuutteina esim. 30 minuuttia. Ruokatauko vähennetään päivän tunneista. Lisäksi tulee määritellä päivän vähimmäispituus tunneissa, josta ruokataukovähennys tehdään, esim. yli 6 tuntia pitkistä päivistä. Ruokatauko -napin painalluksella asetus viedään kaikille HRSuunnissa luoduille osastoille. Osastokohtaisesti voi ruokatauon poistaa käytöstä, mikäli yksittäisellä osastolla ei ole ruokataukovähennystä käytössä.

Ruokatauko asetukset.jpg
Uusia vuoroja suunniteltaessa ruokataukovähennys tehdään automaattisesti, mikäli ruokatauko on ohjelman asetuksiin määritelty. 

Poikkeavan ruokataukovähennyksen voi halutessaan lisätä ohjelman syöttölyhennekoodiin. Näin poikkeusvuorojen syöttö on entistäkin nopeampaa.

Ruokatauko lyhytkoodissa.jpg

Ruokatauon voi poistaa vuorolistalta/toteumasta yksittäisen työntekijän yksittäisestä työvuorosta. (Hiiren oikealla painikkeella valinta Vuorolle ei tehdä ruokatuntivähennystä):

Myös ruokatauon poikkeava pituus on mahdollista määritellä vuorokohtaisesti.

Ruokatauko vähennystä ei tehdä.jpg

Autamme mielellämme mahdollisten kysymysten kanssa!


Ystävällisin terveisin,
HRSuunti Oy

Tukipalvelumme on avoinna aina arkisin klo 8-16 
puh: 020 769 4260
email: tuki@hrsuunti.fi

P.s. Mikäli et jostain syystä tavoita meitä puhelimitse, voit jättää soittopyynnön myös meille  sähköpostilla tai www.hrsuunti.fi

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme. 
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!


Facebook-logo.png 
P.s. Sait tämän ilmoituksen, sillä olet merkitty yrityksenne yhteyshenkilöksi. Mikäli yhteyshenkilö on vaihtunut, ilmoitathan meille uudet yhteystiedot tähän sähköpostiin vastaamalla, kiitos.