Suomen IT-Ratkaisut Oy

HRSuunti - työntekijöiden työsuhteet

                                                HRSuuntiPallo.png

Hyvä asiakkaamme, 

Työsuhteiden hallinta ja ylläpito on HRSuunti ohjelman toiminnan kannalta tärkeä osa toimintoja. Työntekijän työsopimuksen muuttuessa oleellisesti esim. osa-aikaisesta täysiaikaiseen tai tuntipalkkaisesta kuukausipalkkaiseen, työntekijän työsuhde ketjutetaan, jolloin työhistoria on nähtävissä ohjelmasta tarvittaessa. Samalla työntekijän työaika – ja poissaolotiedot sekä tuntipankki kirjautuvat oikein vuorolistalle ja toteumaan. Työsuhteen kopiointi on hyvä tehdä jo ennen uuden listan suunnittelua. Voit lukea lisää työsuhteen ketjuttamisesta tästä, tai kopioimalla linkin:
https://www.hrsuunti.fi/Ohjeet/Pikaohjeet/HRSuuntiUusityosuhdePikaohje.pdf

Mikäli työsuhteen kopiointi ei onnistu ohjelmassa, on kopioitavassa työntekijän profiilissa virheellistä tietoa, joko esimerkiksi aloituspäivä puuttuu tai profiilissa on virheellinen ketjutus.
Ohjelmassa on olemassa raporttityökalu, jolla virheellisiä tilanteita voi purkaa sekä myös muokata esimerkiksi työnsuhteen aloituspäivämäärän. Kyseisen raportin saa ohjelmassa esille kohdasta: Raportit > HR-raportit > Työsuhteiden aloituspäivät.

Irrota II - uusi painike.jpg

Admin -pääkäyttäjän oikeuksilla raportin ylälaidassa on valittavissa "Irrota" painike, jolla virheellisesti yhteen ketjutetut työsuhteet saa purettua toisistaan, jolloin oikeanlainen ketjuttaminen on taas mahdollista. Olettehan yhteydessä tukipalveluumme, mikäli kysymyksiä ilmaantuu!


HUOM! Tulossa uutta kesään mennessä - HRMobin esimiestoimintoihin on tulossa mahdollisuus suunnitella työvuorolistaja täysin selanpohjaisesti ja myös mobiilisti. Informoimme tästä lisää kevään aikana :)


Autamme mielellämme mahdollisten kysymysten kanssa!


Ystävällisin terveisin,
HRSuunti Oy

Tukipalvelumme on avoinna aina arkisin klo 8-16 
puh: 020 769 4260
email: tuki@hrsuunti.fi

P.s. Mikäli et jostain syystä tavoita meitä puhelimitse, voit jättää soittopyynnön myös meille  sähköpostilla tai www.hrsuunti.fi

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme. 
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!


Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.