Suomen IT-Ratkaisut Oy

HRSuunti ohjelmiston koulutukset

                            syksy1.jpg

Hyvä asiakkaamme, 


Onko yrityksenne listasuunnittelija vaihtunut? Onko ohjelmistomme käyttökoulutus periytynyt seuraavalle vain pienen briiffin perusteella? Mikäli koette tarvetta ohjelmiston käytön kertauskoulutukseen, teemme koulutuksia asiakkaille myös etäyhteyksillä. Koulutuksissa käymme yhdessä läpi HRSuunnin perustoimintoja mm. osastojen luomista, tuntipankin toimintaa sekä esimerkiksi työntekijätietojen täyttämistä ja työsuhteiden uusimista ohjelmistossa. Koulutus suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan tarpeet huomioiden.
Koulutuksen hinta on 75 € / h + alv, koulutukseen on hyvä varata aikaa yleensä noin 2h.


UUTTA 2021

HRMobin esimiestoimintojen puolelle on valmistunut uusi ja moderni selainkäyttöinen HRSuunti Net työvuorosuunnittelu. Uutta ohjelmassa on mm. tarvemalleihin perustuva suunnittelutyökalu ja se toimii suoraan selaimessa, tableteissa ja mobiilisti.

HRSuunti Net tulee automaattisesti ja ilmaiseksi käyttöön kaikille HRMobi asiakkaillemme syksyn aikana.

HRSuunti Net mainoskuva.jpg


HRSuunti ohjelmisto kasvaa ja kehittyy koko ajan. Haluammekin tarjota asiakkaillemme luotettavan ohjelmiston, jonka avulla esimiehelle jää enemmän aikaa myös muiden tehtävien tekemiseen. Ohjelmistomme avulla esimies saa helposti ja luotettavasti apua oman yksikkönsä tehokkaaseen työvuorojen suunnitteluun. Olemmekin mielellämme apuna ohjelmistoon liittyvissä kysymyksissä. 

Autamme mielellämme mahdollisten kysymysten kanssa!

Tukipalvelumme on avoinna aina arkisin klo 8-16 
puh: 020 769 4260
email: tuki@hrsuunti.fi
P.s. Mikäli et jostain syystä tavoita meitä puhelimitse, voit jättää soittopyynnön myös meille sähköpostilla.


Ystävällisin terveisin,

HRSuunti tuki
Puh. 020 769 4260 | tuki@hrsuunti.fi | www.hrsuunti.fi

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme. 
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!


Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.