Suomen IT-Ratkaisut Oy

HRSuunti JP info

                     Huoltomies.jpg       

Huom, tämä info koskee ainoastaan sosiaali- ja terveyspalvelualojen yrityksiä.

Yksityisen sosiaalialan ja terveyspalvelulan työehtosopimusten mukaan voidaan valinnaisesti arkipyhäpäiviä säästää myöhemmin vapaana pidettäviksi. Tämä tarkoittaa, että työnantajan ja työntekijän välillä on erikseen asiasta sovittu. HRSuunti -ohjelma mahdollistaa arkipyhäpäivien keräämisen pankkiin, eli ohjelmassa JP (juhlapyhä -nimellä). 

JP päivien laskentaa on korjattu ja muutettu ohjelman uuteen versioon. Viimeisin versio ohjelmasta on nyt päivitetty tänään 7.6.2022 servereille. Päivityksen jälkeen seuraavan HRSuunti ohjelman käynnistyksen yhteydessä JP -välilehden ulkoasu on uusittu ja JP laskenta tapahtuu todellisten toteumamerkintöjen perusteella.

JP kuva uusi.jpg

Ohjelman JP laskentaan tarvittiin päivitys, koska vanha JP laskenta ei toiminut oikein kaikissa tilanteissa, kuten esim. työsuhteiden erilaisissa ketjutustilanteissa. Vanha JP laskenta ei myöskään huomioinut oikein JP laskennan aloituspäivää. Näistä johtuen vanhassa JP tilanteessa on saattanut olla virheitä ja uuden JP laskennan mukainen tilanne ei välttämättä täsmää vanhan JP saldon kanssa.

Mikäli uusi JP saldo ei vastaa todellisuutta ja sellainen on tiedossa, voi JP-välilehdelle merkitä laskennan aloituspäivän ja tarvittaessa myös alkusaldon, josta ohjelma lähtee laskentaa suorittamaan. JP aloituspäivän ja alkusaldon asettamisen jälkeen paina normaalisti tallenna Työntekijät -ikkunan yläpalkista.

Mikäli havaitsette työtekijöiden JP saldoissa tai merkinnöissä epäselvyyksiä, ottakaa yhteyttä HRSuunti tukipalveluun (yhteystiedot alla).

 

Ystävällisin terveisin,

HRSuunti tuki
Puh. 020 769 4260 | tuki@hrsuunti.fi | www.hrsuunti.fi
 

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!

Facebook-logo.png 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.