Suomen IT-Ratkaisut Oy

HRSuunti lomasuunnittelu

                            aurinko.jpg

Hei,

Vuosilomien suunnittelua varten HRSuunti -ohjelmassa on Lomasuunnittelu –toiminto. Lomasuunnittelussa esimies voi suunnitella vuosilomien antoa, siirrellä ja hyväksyä työntekijöiden HRMobi –ohjelman kautta jättämiä lomatoiveita sekä julkaista vahvistettuja lomia.

Lomasuunnittelun pohjaksi työntekijätietoihin tulee täydentää lomakauden kertyneiden lomapäivien lukumäärä Ansainta -kenttään. Ansaittujen lomapäivien lukumäärä on saatavissa omalta palkanlaskijalta vuosittain loman ansainta-kaudenkauden päättymisen 31.3 jälkeen, kun lomalaskenta on valmistunut. Pitämättömät vanhat lomapäivät ohjelma huomioi automaattisesti lomasuunnittelussa, mikäli lomasuunnittelua on ollut yrityksen käytössä jo aiempina vuosina.

Lomakuva.png

Mikäli jonkin työntekijän lomasaldo ei ole oikein, on helpoin tapa korjata tilanne seuraavasti:
Kirjaa viimeisimmän (päättyneen) loman ansaintavuoden saldo ja aiemmalta lomavuodelta jääneet pitämättömät päivät yhteensä ansainnaksi ja merkitse Unohda vanhat –valinta. Näin ohjelma unohtaa vanhat mahdollisesti puutteelliset merkinnät vääristämästä lomalaskentaa. 

HRSuunti lomasuunnittelun ohjeen saat helposti luettavaksi tästä. Ohje löytyy myös osoitteesta: https://www.hrsuunti.fi/Ohjeet/Pikaohjeet/HRSuuntiLomasuunnitteluPikaohje.pdf

Lomasuunnitteluun on mahdollisuus tutustua myös lyhyen ohjevideon avulla:
https://youtu.be/6lfIAZnAN1k


Autamme mielellämme mahdollisten kysymysten kanssa.Ystävällisin terveisin,

HRSuunti tuki
Puh. 020 769 4260 | tuki@hrsuunti.fi | www.hrsuunti.fi
 

Tervetuloa tutustumaan Facebook -sivustoomme
Päivitämme siellä mm. uutisiamme sekä vinkkejä käyttäjillemme!

Facebook-logo.png
HRSuunti löytyy nyt myös Instagramista                                                                  

 Instagram_logo_2016.svg.png
 
P.s. Lähetämme tiedotteet ohjelmiston nimetyille pääkäyttäjille / kontakteille. Olettehan yhteydessä meihin, mikäli toivotte muutoksia postituslistaamme. Toivomme, että yrityksen sisällä tietoa jaetaan käyttäjille ensisijaisten kontaktiemme kautta.